Category Archives: Pyetje 1.

Pyetje dhe Pergjigje nga lënda Menaxhmenti Financiar, Isa Mustafa.

1. Cilat janë objektivat financiare dhe objektivat sociale dhe jo financiare të një firme? – Objektivat financiare janë: 1. Maksimizimi i vlerës së aksioneve (Vlerës së firmës) 2. Maksimizimi i profitit (Vlerës së aksioneve) – Objektivat jofinanciare janë: 1. Maksimizimi … Continue reading

Posted in Pyetje 1. | Leave a comment